Народний депутат Сергій Шахов під час виїзного засідання Комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин оцінив ситуацію на Донбасу та загалом те, як живеться українцям у неспокійн

КПВВ "Станиця Луганська"
КПВВ "Станиця Луганська"

Наперододні делегація проїхалася вздовж лінії розмежування, аби побачити усе на власні очі. Найбільше турбувала безпека Луганщини, адже вона тісно пов'язана із транспортною складовою.

Всього три райони, як виявилося, мають пряме сполучення із всеукраїнською мережею залізничних доріг.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, піднімалися питання закриття сільських шкіл, а також медицини у регіоні.

Зокрема, Сергій Шахов наголосив, що ці речі повинні у невідкладному порядку виноситися на масові обговорення, так як ситуація в областях залишає бажати кращого.

"При попередниках я стукав у ці двері один. Було складнувато. Сьогодні нашою командою чотири народні депутати достукалися до комітету, побували на пункті пропуску у Станиці Луганській", - підкреслив Шахов.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму відеоблозі під назвою "Чашка прем'єра" розповів українцям, що буде із субсидіями.

Як повідомляв Знай.ua, велика палата Конституційного суду України розгляне питання позбавлення Януковича звання президента під час закритої частини пленарного засідання.

Також Знай.ua, Володимир Зеленський, президент України, відзначив разом з усіма жителями країни 75-річну річницю вигнання нацистів з території держави.