П'ятого президента України Петра Порошенко зобов'язали заплатити відомій співачці Анастасії Приходько 270 тисяч. Сталося це через те, що екс-глава держави використав її у своєму агітаційному ролику.

Як відзначається, під час виборів, ще тоді президент України, Порошенко використав образ співачки у своєму агітаційного відео, яке транслювалося телеканалом "Україна". Щоправда, співачка не давала своєї згоди на використання її імені і зображення в ролику. Відтак, він є порушенням авторських прав співачки.

Приходько

"З огляду на принципи справедливості, добросовісності та розумності, суд визнав можливим стягнути з відповідача на користь позивачка компенсацію за порушення авторських прав в розмірі 268 940,00 грн", - сказано в матеріалах суду.

Рішення суду вступило в законну силу 8 жовтня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько після фіаско у Вінниці повернулася в "м'яке місце".

Як повідомляв Знай. ua, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори.

Також Знай. ua писав, що Приходько відверто розповіла, чому більше не хоче мати справу з депутатами.