Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук підписав з найбільшими мобільними операторами документ про покриття зв'язком і мережею інтернет всієї території України. Відповідну заяву зроблено 29 жовтня у Маріуполі під час інвестиційного форуму RE:THINK.

Документ підписали з урядом Lifecell, Vodafone, "Київстар" і "Інтертелеком". Згідно з ним, протягом наступних 3 років у всіх населених пунктах України з'явиться швідкісний інтернет.

Нагадаємо, у Маріуполі пройшов перший інвестиційний форум "RE:think. Invest in Ukraine". Відомо, що на заході були присутні вищі українські чиновники.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, заявив, що з самого ранку він разом з Володимиром Зеленським, президентом України, проводить інспекцію траси Запоріжжя-Маріуполь.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, Олексій Гончарук відвідав з робочим візитом КПВВ (контрольний пункт в'їзду-виїзду) "Новотроїцьке" в Донецькій області. Також він заїхав у село Миколаївка, де вислухав скарги місцевих жителів.