У вівторок, 29 жовтня, президент України Володимир Зеленський прибув до Маріуполя на інвестиційний форум RE: Think. Місцеві жителі зустріли главу держави масовими акціями протесту.

Мешканці Маріуполя вийшли з плакатами проти розведення військ на Донбасі, тиску на ФОПи і екологічних проблем. Активісти привезди до місцем проведення форуму рожеву труну з написом "Екологія". На плакатах мітингуючих можна було побачити написи "Я ФОП, а не лох!", "Мені 42-й рік, я ж не лох, я президент цієї країни!" і "Після відведення "Гради" долетять сюди!".

На проспекті Миру активісти включали пісню зі скандальною розмовою Зеленського у Золотому, де він заявив: "Я - президент України, а не лох якийсь".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наголошується, що серед організаторів протекста є лідер маріупольского відділення "Національного корпусу" Антон Требухів.

Нагадаємо, уряд Зеленського і мобільні оператори підписали важливий документ.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепи "Слуги народу" поділилися таємницями бесіди з Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, найяскравіші висловлювання Зеленського на форумі в Маріуполі.