Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков із гучною заявою звернувся до українців. Так, він повідомив, що участь Росії у відновленні Донбасу буде залежати від того, як саме врегулюють конфлікт в цьому регіоні.

Зауважимо, що цими днями міністр інфраструктури України Владислав Криклій висунув ідею про те, що РФ повинна виплатити Україні репарації після закінчення бойових дій на Донбасі. Відтак, у Кремлі відреагували на таке.

"Ми не відносимо цю заяву до розряду вдалих. Давайте не будемо все-таки забувати, хто почав війну на Донбасі, де розташований Донбас", - зазначив спікер Кремля Пєсков.

Також він розповів, що участь Росії у відновленні Донбасу " залежить від того, як буде відбуватися врегулювання". Окрім цього він підкреслив, що Росія наразі з низкою інших країн "робить все можливе, щоб сприяти у вирішені цієї проблеми".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Світовий банк та ЄБРР виділять Україні $300 млн: Гончарук повідомив про підписання угоди в Брюсселі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".