У п'ятницю, 1 листопада 37-річного Олександра Прокопенка призначили головою Чернігівської обласної адміністрації.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Офісу президента.

У повідомленні говориться, що Прокопенко був представлений громаді Чернігівської області першим заступником Офісу президента Сергієм Трофімовим.

Напередодні український президент Володимир Зеленський підписав указ №794 про призначення Прокопенка та вручив посвідчення.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

За словами новопризначеного голови Чернігівської області, він вже почав працювати над поліпшенням справ:

"Вже зараз я визначаю три основних напрямки, які допоможуть забезпечити зміни в області на краще. Це створення нових робочих місць, розвиток людського капіталу та боротьба з корупцією". Олександр Прокопенко

Олександр Прокопенко

Під час парламентських виборів влітку 2019 року Прокопенко очолював обласний штаб пропрезидентської партії "Слуга народу". У 2015 році він був обраний депутатом Чернігівської обласної ради від партії "Наш край", проте через рік склав мандат.

Нагадаємо, що депутат від фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький підтвердив факт існування листування про доплати "у конвертах" для депутатів правлячої фракції, яку раніше опублікував Telegram-канал "Джокер".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оксана Дмитрієва, народний депутат від фракції "Слуга народу" з'явилася у Верховній Раді з новеньким iPhone 11.

Також портал Знай.uа, писав, що у Верховній Раді України все ще не сформували Громадську Раду при Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.