Через набуття чинності закону про санкції за прогули для народних обранців у Раді, депутату від "Слуги народу" Олені Мошинець не вдалося зареєструватися на засідання, так як вона запізнилася на електронну реєстрацію.

Цю інформацію вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За словами Мошинець, на реєстрацію вона запізнилася всього на 1 одну секунду, але робочий день їй не зарахували:

"З 1 листопада діють нові правила - відмова від паперової реєстрації, лише електронна реєстрація шляхом натискання зеленої кнопки". нагадала Мошинець

Мошенець не встигла зареєструватися

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Депутат вважає, що нововведення є "суворим, але справедливим".

На сайті Верховної Ради пояснили, що "перед відкриттям кожного пленарного засідання у залі засідань Верховної Ради народний депутат реєструється за допомогою електронної системи шляхом натискання кнопки "за".

Верховна Рада
Верховна Рада

Якщо ж депутат не встиг зареєструватися, але голосував під час пленарного засідання, його вважають зареєстрованим за допомогою електронної системи.

Нагадаємо, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект №2287 щодо визнання таким, що втратив чинність закону України "Про очищення влади".

Як повідомляв портал Знай.ua Оксана Дмитрієва, народний депутат від фракції "Слуга народу" з'явилася у Верховній Раді з новеньким iPhone 11.

Також портал Знай.ua, писав, що у Верховній Раді України все ще не сформували Громадскую Раду при Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.