Президент України Володимир Зеленський був душею компанії ще з самого дитинства. Він постійно привертав до себе увагу та був справжнім лідером.

Про це розповіли мама Зеленського Римма Володимирівна та бабуся Ольга Семенівна в інтерв'ю КП.

За словами мами глави держави, він завжди з радістю ходив у дитячий садок. А улюбленою іграшкою Зеленського у дитинстві була м'ясорубка.

"Був там центром уваги, всіх збирав навколо себе, ігри придумував. А повернувшись з садка, найбільше любив грати... з м'ясорубкою - ще тією, старою, радянською!" - розповіла Римма Володимирівна.

мати Зеленського Римма Володимирівна
мати Зеленського Римма Володимирівна

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський ріс у родині викладача університету, його батько викладав математику, однак у хлопця була здатність до гуманітарних наук.

"З усіх предметів з ним не було проблем - сам все вивчав, але більше до гуманітарних наук схильність простежувалася. Хоча тато у нас математик. Навчання легко давалася, але при цьому вони, звичайно, і хуліганили, іноді тікали з уроків. Але Вова при цьому був старостою класу, так що по вухах отримував від педагогів першим", - зізналася мама Володимира Зеленського.

Архівне фото Зеленського
Архівне фото Зеленського

Зеленський добре вчився у школі й мав лише дві четвірки. Вже з сімнадцяти років він грав у КВН, звідки й почався шлях студії "Квартал 95".

"Школу закінчив з двома четвірками, і в інституті вчився непогано - хоча, звичайно, часу на навчання вже особливо і не було. Його, сімнадцятирічного, примітили і запросили КВНівські зубри з "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит", а потім і "Квартал 95" народився", - розповіла Римма Зеленська.

Нагадаємо, що Трамп озвучить стенограму розмови з Зеленським в прямому ефірі: "Люди повинні це почути...".

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 тисяч доларів тільки на школу: стало відомо, скільки Зеленський витрачає на дітей.

Також портал Знай.uа писав, Олена Зеленська була вражена відвідуванням школи: поспілкувалася з дієтологом і сходила на фізкультуру - "Оцінки не важливі".