Відомий український актор і шоумен Євген Кошовий зізнався, що ночував з Володимиром Зеленським в одному номері через гру у PlayStation. Про це він повідомив в інтерв'ю програми "В гостях у Дмитра Гордона".

Так, Євген сказав, що так повелося з початку гастролей.

Ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона" запитав у шоумена про те, чому, не дивлячись на фінансовий достаток, друзі жили в одному номері. На що Кошовий не зміг стримати сміх.

"Тому що PlayStation один на двох. Якось так повелося з початку гастролей, що ми разом живемо в одному номері", - зізнався Євген.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Так, ми шпилим, в футбол граємо. Останнє, що було: "Вестхем", де грає Андрій Ярмоленко", - додав він.

На питання про те, вийшло краще, ніж у нього, Кошовий відповів, що "Ярмола зараз у повному порядку".

"У нас Ярмоленко забивав і з пенальті, і з кутових, він був бомбардиром англійської Прем'єр-ліги", – резюмував шоумен.

До того ж, Євген сказав, що його життя дуже змінилося після того, як його друг Володимир Зеленський став главою української держави.

"З'явилося дуже багато людей, яких не те, щоб не хотів бачити, а просто ти про них забув. Ти їм просто тоді був не потрібен, коли не було одного президента, коли ти стільки не заробляв, коли тебе не показували по телеку, ти їм був не потрібен абсолютно. А зараз природно: "Як справи?". Все змінюється, лицемірство як було, так і залишилося, його стало ще більше", - заявив Кошовий.

Нагадаємо, що Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, як одного разу Володимир Зеленський, президент України, посварився з російським естрадним співаком Стасом Михайловим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Степан Казанін розкрив, як у "95 Кварталі" спрацювалися без Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон в інтерв'ю з Євгеном Кошовим, актором студії "Квартал 95", поцікавився, чи не пропонував Володимир Зеленський, президент України, державну посаду Кошового.