Стало відомо, що в суботу, 2 листопада, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що хотів би, щоб глава української держави Володимир Зеленський побував в Білому домі, а також вважає, що він міг би прийняти його запрошення. Про це повідомляє Reuters.

"Я б, звичайно, запросив його. Я хотів би, щоб він відвідав Білий дім, якщо він захоче, і я думаю, що він захоче", - сказав Трамп.

Слід також зазначити, що проведена 25 липня телефонна розмова, в ході якої президент США попросив українського лідера провести розслідування щодо Джо Байдена і його сім'ї, став причиною запиту про імпічмент з боку демократів у Палаті представників Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що поки в США святкують Хеллоуїн, американські конгресмени дали старт процедури імпічменту президента Дональда Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, вартість бельгійських вівчарок малінуа значно зросла з недавньої заяви американського президента Дональда Трампа. Він стверджує, що собаки саме цієї породи брали участь у ліквідації ватажка "Ісламської держави" Абу Бакра аль-Багдаді.

Також портал Знай.ua писав, що Міністр енергетики США Рік Перрі відмовляється давати свідчення у справі щодо імпічменту президента США Дональда Трампа перед закритим сесійним комітетом Палати представників Конгресу.