Колишній військовий прокурор Анатолій Матіос покинув територію України. Він вилетів у Франкфурт аеропорту "Жуляни" у неділю, 3 листопада.

Про це повідомив український журналіст Василь Крутчак на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. Як доказ він опублікува фотографію Матіоса в аеропорту.

Сьогодні о 11:50 з аеропорту "Жуляни" раг*ль Толік Матіос вилітає до Франкфурта. А куди буде летіти звідти я розповім пізніше", - написав у підписі до фото Крутчак.

Сьогодні о 11:50 з аеропорту «Жуляни» раг#ль Толік Матіос вилітає до Франкфурта. А куди буде летіти звідти я розповім пізніше)

Geplaatst door Vasyl Krutchak op Zondag 3 november 2019

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, що 2 вересня генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав наказ про Рябошапка звільнив головного військового прокурора Матіоса звільнення Матіоса з посади головного військового прокурора.

Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Його було виключено зі списків особового складу Генеральної прокуратури та направлено у розпорядження Міністерства оборони для вирішення питання щодо подальшого проходження військової служби. На його місце був призначений колишній нардеп Чумака офіційно призначили заступником генпрокурора Віктор Чумак.

Нагадаємо, що Трамп озвучить стенограму розмови з Зеленським в прямому ефірі: "Люди повинні це почути...".

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 тисяч доларів тільки на школу: стало відомо, скільки Зеленський витрачає на дітей.

Також портал Знай.uа писав, генпрокурор зібрався покарати скандального депутата Дубневича.