На початку листопада ЗМІ поширили інформацію, що між Андрієм Богданом, головою Офісу Президента, та Іваном Бакановим, головою СБУ, сталася бійка на Банковій. Про цей слух першим написав журналіст Станіслав Речинський на своїй сторінці у Facebook, його слова підтвердила журналістка Соня Кошкіна. У пості Речинський писав, що "Богдану вибили зуб" і "Причина конфлікту - призначення начальника ГСУ СБУ".

Ситуація збентежила деяких українців, обурила і розсмішила інших. Сам Андрій Богдан з гумором на неї відреагував і запостив кілька кумедних фото у себе в Facebook:

Geplaatst door Андрей Богдан op Zondag 3 november 2019

Баканов не попадайся на моем пути!!!! В следующий раз выпью всю кровь)))) Будешь кошкам хвосты крутить!!!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Андрей Богдан op Zaterdag 2 november 2019

3 листопада з'явилося спростування від заступника голови Офісу Президента - Кирила Тимошенка.

Мы опровергаем эту информацию, хоть в особом опровержении она не нуждается, ибо является выдуманной от начала и до...

Geplaatst door Kirill Timoshenko op Zondag 3 november 2019

Тимошенко написав на своїй сторінці в Facebook пост, в якому заявив, що будь-яка інформація про бійку - це фейк, джерела у нього ніколи не існувало. Заступник голови ОП зазначив, що офіційно ці чутки повністю спростовуються: "Ми спростовуємо цю інформацію, хоча в особливому спростуванні вона і не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця. В черговий раз надбанням громадськості став фейк, не заснований на жодному джерелі, який заслуговував би хоч якоїсь довіри. Шкода, що на нього ведуться серйозні видання, яким довіряють люди".

Нагадаємо, раніше Богдан не став приховувати "вибиті" після "бійки" зуби, реакція українців: "Думав, ти міцніший за Баканова".

Також Знай.uа писав, що дівчина Богдана розповіла, як почуває себе голова ОП після нашумілої "бійки" з Бакановим: "Я перевірила...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Богдан відреагував на бійку з Бакановим і вибитий зуб: красномовне фото.