Уряд буде шукати інвесторів, які будуть розвивати інфраструктуру навколо аеропортів. Таку заяву зробив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Кабінет міністрів України заклав у проект державного бюджету на 2020 рік 73,7 млрд гривень на ремонт доріг. Про це сказав прем'єр-міністр Олексій Гончарук в ході презентації бюджету 5 листопада. За його словами, ця сума є рекордною.

Олексій Гончарук, Хвиля
Олексій Гончарук, Хвиля

Гончарук зазначив, що уряд буде шукати інвесторів, які будуть розвивати інфраструктуру навколо аеропортів.

"Крім аеропортів, мостів... в наступному році ми знайдемо кошти на розвиток інфраструктури на Дніпрі. Це наша велика артерія, яку потрібно почати відроджувати", - сказав глава Кабміну.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

5 листопада, Гончарук спільно з усім складом Уряду презентував головний фінансовий документ країни в наступному році для всіх українців.

Нагадаємо, Гончарук розповів українцям, що буде з субсидіями і опалювальним сезоном: "Нехай вас не лякають..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук виступив з терміновою заявою по Бюджету-2020: "Вперше це..."

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".