Давид Арахамія, голова фракції "Слуга народу", повідомив під час ефіру телепрограми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна", що в даний момент неможливо точно сказати, чим завершиться зустріч у нормадському форматі.

Передбачається, що під час зустрічі лідерів Нормандської четвірки, Україна зможе домовитися з Німеччиною про підтримку. Канцлер Німеччини, Ангела Меркель, як повідомлялось, готова частково здійснити дії щодо врегулювання питання на окупованому Донбасі.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

"У першу чергу ми зараз говоримо про якийсь шлях, який розблокує доступ до так званого нормандскому формату. ... Якщо ми говоримо, що потрібно було зробити Україні для того, щоб прийти до нормандскому формату – потрібно було зробити 3 речі. Всі 3 речі фактично зроблені, крім ще одного розведення. І ось після цього настане нормандський формат", - заявив Арахамія під час ефіру.

На погляд Арахамії, ніхто не зможе з усією відповідальністю сказати, якою буде ситуація після зустрічі в нормандському форматі і зазначив, що в даний момент допускати припущення немає сенсу: "Зараз передбачити, що буде результатом нормандських переговорів - це все одно що ворожити на кавовій гущі. Мені здається, немає сенсу це обговорювати. Потрібно обговорювати цей тактичний крок".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський пояснив, навіщо Україні Нормандський формат: все залежить від...

Також Знай.uа писав, що Зеленський терміново зателефонував Меркель через Донбас: про що говорили лідери України та Німеччини.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський розповів, як закінчить війну на Донбасі і принесе мир в Україну: є два способи.