У вівторок, 5 листопада, народні депутати ВРУ з комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки з моніторинговою місією приїхали в Золоте-4 Луганської області, де буквально нещодавно були розведені війська української армії і бойовиків "Л/ДНР".

Про це йдеться в повідомленні прес-центру на Facebook-сторінці штабу операції Об'єднаних сил.

Так, з народними обранцями провів зустріч командувач ООС генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Візит нардепів у Золоте-4, facebook.com/pressjfo.news

"Під час виїзного засідання члени комітету ВРУ обговорили з командуванням ООС, зокрема, результати розведення сил і засобів", – зазначає прес-центр штабу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, депутати побачили старі і нові позиції українських військовослужбовців та поспілкувалися з місцевими жителями Золотого-4.

Депутати Верховної Ради України відвідали Золоте-4 Депутати Комітету з питань національної безпеки, оборони та...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 5 november 2019

Нагадаємо, Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив, що розведення військ у селі Петрівське на Донеччині завершить виконання умов для проведення саміту "нормандської четвірки".

Як повідомляв портал Знай.uа, у зоні розведення сил службовці Національної гвардії ведуть службу в посиленому режимі. Дзеркальне розведення військ триває і на даний момент відбувається поблизу Золотого-4.

Також портал Знай.uа писав, що ВМС ЗС України успішно провели запуск ракет з ракетно-зенітного комплексу С-125.