Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко вирішив розкласти по поличках проблему ситуації, яка склалася в суспільстві після розмови президента України Володимира Зеленського з нацгвардейцем під час візиту в Золоте.

Відповідне відео блогер опублікував на своєму YouTube-каналі.

"Є аспект, на який мало хто звертає увагу. Дивіться, цей хайп із Зеленським, він має дуже важливу складову, яка має далекосяжні наслідки для стабільності нашої держави. Зокрема: в армії за 5 років не склалися загальнонаціональні авторитети, які були б здатні вгамувати фронду за таким або іншим приводів", - розповідає він.

Він порівняв нашу ситуацію з гіпотетичною в США, де бійці в Іраку, наприклад, почали б бунтувати і зі своїми проблемами безпосередньо звертатися до Трампу і кричати "що ви покидьки там творіть". Романенко вважає, що до таких бунтівникам швидше поїдуть генерали і поговорити з ними, вирішити проблеми.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"В українській армії ми не бачимо таких авторитетів загальнонаціонального масштабу. Коли в Золотому почала набухати ця ситуація, то приїзд Зеленського як раз ці викликаний. Коли немає армійських авторитетів, то президент сам змушений втручатися в ситуацію і розрулювати на тому рівні, як він може. І це дуже серйозна проблема", - зазначає блогер.

Романенко пояснює, що навіть 5 років війни на Донбасі не підштовхнули армію до того, щоб вона висунула на перший план авторитетних людей.

Зеленський у Золотому нахамив ветеранам

"Я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох". Ось так вважає за потрібне спілкуватися із ветеранами президент України. Більше інформації за посиланням: https://www.depo.ua/ukr/politics/zelenskiy-v-zolotomu-nakhamiv-veteranam-201910261051921

Geplaatst door Depo op Zaterdag 26 oktober 2019

"Ось цей діалог і дискурс з приводу "лох-нелох" опинився в Золотому містить у собі важливий елемент, виклик, який повинен бути подоланий. Тому що якщо в державі не з'явиться армія як така біла кістка серед інших станів, то цивільним станам буде дуже важко розбиратися в проблемах. Армія в кінцевому підсумку може вибухнути, або її можуть використовувати", - пояснює він.

Нагадаємо, Зеленський передбачив Україні світ на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко розповів про гострих кутах для Зеленського після ситуації в Золотом.

Також Знай. ua писав, що в Золоте нагрянула поліція з-за ситуації з добровольцями.