Facebook-сторінка колишнього заступника глави Адміністрації президента при Януковичі Андрія Портнова заблокована або видалена.

Тепер сторінки юриста, який останнім часом відзначався позовами до представників минулої влади і нападок на ЗМІ, більше немає в найбільшій соцмережі світу...

За посиланням, де сторінка була доступна раніше, зараз знаходиться сторінка-заставка "The link you may be followed broken, or the page may have been removed".

З якої причини сталася блокування, не повідомляється. На інших соцплатформах юриста поки немає реакції на такий крок Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нещодавно Андрій Портнов у своєму телеграм-каналі пригрозив опублікувати персональні дані всіх співробітників редакції та детальну інформацію щодо автомобілів, на яких пересуваються журналісти.

"Будемо йти назустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні дані причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їхнього проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна", – йдеться у повідомленні Портнова.

Нагадаємо, Андрій Портнов звернувся до п'ятого президента України Петра Порошенка щодо арешту Сергія Пашинського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Окружний адміністративний суд Києва відновив Станіслава Шевчука на посаді судді Конституційного суду України.

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Лєсєв прокоментував арешт Пашинського.