Державне бюро розслідувань на листопад запланувало 6 допитів колишнього українського президента Петра Порошенка.

Цю інформацію повідомив у своєму Telegram-каналі юрист Андрій Портнов.

Портнов підкреслив, що 5, 7, 11, 18, 22 і 29 листопада відбудуться допити Петра Порошенка. За словами юриста, в залежності від рішень прокурора, графік колишнього президента може стати щільнішим.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Якщо несміливий прокурор підпише першу підозру і обвинувальний акт, графік стане трохи щільнішим". пише Андрій Портнов

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Печерський районний суд міста Києва надав слідчим Державного бюро розслідувань тимчасовий доступ до редакційної комунікації журналістів програми "Схеми", які готували розслідування про секретну відпустку п'ятого президента України Петра Порошенка на Мальдівах. Воно було опубліковано у січні 2018 року. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляв портал Знай.uа, 54-річний екс-президент, нареп від партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко засвітив новий iPhone на засіданні парламенту.

Також портал Знай.uа писав, що п'ятий президент України і лідер політичної партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко в черговий раз не прийшов на допит в Державне бюро розслідувань.