Український журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський вважає, що президенту Володимиру Зеленському необхідно принести в жертву кілька фігур

Таку думку він озвучив в ефірі програми ″Великий Вечір″.

На думку Пальчевського, таким чином Зеленський може переломити громадську думку в країні і показати ″хто господар хати″.

Журналіст вважає, що багато хто з оточення президента Зеленського виявився неготовим до тих викликів, які диктує ситуація в країні. А багато хто виявився ″по-чорному замазаними з тими, проти кого ми боролись″.

″Ми, вибираючи Зеленського, думали, що він прийде з новим людьми. І яке ж наше здивування було, коли ми побачили, що половина з тих, з ким він працює в адміністрації президента, замазані, при чому, по-чорному замазані з тими, проти кого ми боролись″, - зазначив Пальчевський.

Можна лише собі уявити, що думає та більшість виборців, яка голосувала за те, щоб їх не було у владі, зазначив журналіст. На його переконання, Зеленському пора навести порядок зі ″слугами народу″, махнувши нарешті булавою.

Також Пальчевський вказав на огріхи української виборчої системи і запропонував запровадити особливу форму правління - народний сенат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

″У посткучминську епоху все вибори контролюються п’ятьма, шістьма, десятьма максимум кланами. Я б сказав, п’ятьма. Ось вони дуже вміло ставлять своїх кандидатів, вони дуже вміло ставлять групи людей, які потім проходять до Верховної Ради. І як мінімум на народне обговорення мені хотілося б вивести пропозицію про створення народного сенату, така форма правління існує. Яка б існувала одночасно з тими органами влади, які у нас вже є″, – запропонував варіант правління журналіст.

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про провал команди "Зю".

Як повідомляв Знай.ua, Пальчевський спрогнозував політична криза Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський обурився через радників Зеленського.