Політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про рейтинг президента України Володимира Зеленського прокоментував нещодавню бійку Ляшко і Геруса. Про це він розповів в ефірі 112 каналу.

Пальчевський навіть розповів, що Герус повинен йому грошей за один загальний проект, в якому він брав участь. Також в студії обговорили ту сварку, яка сталася між Ляшком і Герусом.

Журналістка зазначила, що такий хід є досить вдалим піаром для того, щоб повернутися, показати себе Олегу Ляшко, який вже не є депутатом.

Андрій Пальчевський, 112
Андрій Пальчевський, 112

"Може бути Ляшко випереджаючий удар завдає. Він залишив свої вила в коридорі і голими руками може довести, як він любить власний народ", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також політолог розповів, як буде діяти Зеленський.

Зеленський у Харкові, РБК-Україна
Зеленський у Харкові, РБК-Україна

"В мене теж жіноча інтуїція. Я можу сказати, що дві речі відбудуться: він прибере токсичних людей і з-за економічного тиску, який почнеться вже через місяць, тому що зрозуміло, що ніякого зростання в 8% не буде, що нова команда, я маю на увазі всіх переформованных порохоботов, нічого не зробить, що реформи, в тому числі і в медицині, яка є стрижневим особисто для мене, людини, який вступив в могутній пізній вік, як писав Пушкін, є найважливішим моментом… І тут раптом наша реформа, навіть при Ульянке безнадииСупрун вона хоч реформа була, а зараз вже трансформація. А ми знаємо, що таке трансформація – це перетікання грошей з бюджету до кишень трансформуючих", - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський назвав людину, яка насправді керує Україною.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський порадив Зеленському, як показати, хто в домі господар.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по скандальним "слугам народу".