Народні депутати попалися на провокації, коли молода красуня шукала у Верховній Раді роботу помічниці депутата. За легендою, дівчина Вікторія без вищої освіти вирішила з головою поринути в політику й прийшла шукати роботу просто до нардепів.

Таку відверту "спецоперацію" провело видання "Українські сенсації".

Так, дівчина, яка представлялася народним обранцям Вікторією, мала досвід роботи лише моделлю, працювала у фотозйомках. Однак вона вирішила змінити діяльність, тому прийшла у Верховну Раду і стала питати депутатів, чи не потрібна їм помічниця.

Верховна Рада
Верховна Рада

Народні обранці реагували на пропозицію Вікторії по-різному: одні відмовляли її від політичної кар’єри, інші – у відкриту фліртували і навіть взяли номер телефону. На відео видно, що один із народних депутатів особливо зацікався дівчиною.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Так, нардеп від "Слуги народу" Андрій Стріхарский дав дівчині свій номер телефону та заявив, що на нього працювати навіть краще, ніж на інших досвідчених політиків. Нардеп пообіцяв зателефонувати дівчині.

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський призначив Носка на важливу посаду в СБУ: в чиїх руках тепер держтаємниці України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський у Харкові переплутав концерн з концертом: конфуз потрапив на відео.