Першого помічника президента України Володимира Зеленського та його багаторічного бізнес-партнера і співвласника "Кварталу 95" Сергія Шефіра засікли в офісі олігарха Ігоря Коломойського.

Шефір таємно відвідав олігарха Коломойського, приїхавши до нього 28 жовтня пізно ввечері на службовому авто Держуправління справами, повідомляє видання Хвиля.

Сергій Шефір, Ліга
Сергій Шефір, Ліга

Сергій Шефір спершу свій візит пояснив потребою розв'язати певні питання, пов'язані зі студією "Квартал 95", і аж ніяк не через Зеленського. Шефір, який є одним зі співзасновників студії "Кварталу 95", з 21 травня 2019 року призначений першим помічником Володимира Зеленського.

"Я не штатний працівник, я — позаштатний помічник (президента - ред.). І залишаюся працювати ще в студії "Квартал 95". Я працюю там. Рахуюся там. А як ви хотіли? Мені з чогось же треба жити. Треба зарплату отримувати", — зазначив він. Сергій Шефір

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Сергій Шефір і Володимир Зеленський, 1 News
Сергій Шефір і Володимир Зеленський, 1 News

Та пізніше Шефір зізнався, що зустріч була саме з Коломойським. У свою чергу відомий олігарх візит Шефіра не підтвердив.

"Він до мене в офіс не приїжджав. Він приїжджав до товариша Миндича. А я його зустрів у коридорі… Так, хвилина, "привіт-поки". Він приїжджав у питаннях "квартальних". Я не веду ці питання. Ось вони там, наскільки я знаю, погоджували плани на наступний рік", — прокоментував олігарх. Ігор Коломойський

Сергій Шефір, LB
Сергій Шефір, LB

Колишній сценарист і продюсер Сергій Шефір на посаді першого помічника президента Зеленського відповідає за організацію щоденної роботи глави держави. Повідомляється, що державний посадовець допомагає у розв'язанні питань щодо "листів, дзвінків, прохань, якихось завдань, складних рішень, підписів".


Нагадаємо, раніше Пальчевський спрогнозував політичну кризу Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Богдан відреагував на бійку з Бакановим

Також "Знай.ua" писав, що названо найзаможніших українських олігархів