Український бізнесмен, телеведучий і політолог Андрій Пальчевський нагадав главі держави Володимиру Зеленському про обіцянку щодо деолігархізації. Про це він повідомив в ефірі 112 каналу.

Андрій Пальчевський

"Я теж дещо шокований, наприклад. Крім таких зрозумілих речей, як те, що людям не платять чотири роки… Візьмемо таку серйозну справу. Виступає президент країни, який обіцяв нам деолігархізацію. І перший чоловік, якого він піднімає, це Олександр Ярославський. Звернення було таке: "Дорогі товариші бізнесмени, допоможіть будь ласка з грошима, люди мерзнуть"… Але цей же показник для людей мислячих, вибачте, а хто кому повинен пропонувати. Якщо ви обіцяли деолігархізацію, при всій любові до конкретного олігарха, наприклад, до Ярославському… але треба ж приховувати свої почуття. Тому що народ чекає, що президент в першу чергу буде звертатися до народної маси, до людей, які повинні рухати цю країну вперед", - заявив телеведучий.

До того ж, Пальчевський закликав українського лідера Володимира Зеленського поміняти підхід до спілкування з олігархами.

"Я в цьому вбачаю систему. Значить треба щось міняти в оточенні президента щодо того, як розмовляти з олігархічним бізнесом", - сказав він.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що політолог і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розмістив відеозвернення, в якому прокоментував нововведення уряду Гончарука щодо знання української мови.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про рейтинг президента України Володимира Зеленського і великої загрози для нього.

Також портал Знай.ua писав, що політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про рейтинг президента України Володимира Зеленського прокоментував нещодавню бійку Ляшко і Геруса.