Уряд представив нову стратегію розвитку інфраструктури митниці, яка передбачає сучасну інфраструктуру для перетину кордону і перевірки вантажів. Проект розробляли радник прем’єр-міністра України Юрій Голик і Державна митна служба. Голик показав у Facebook, як виглядатимуть нові митні пункти.

«Митні пункти пропуску мають бути такими. Обов’язково такими будуть. Незважаючи на всі палки в колеса, симулювання ідіотизму, саботаж і відверту протидію багатьох «досвідчених держслужбовців», - запевнив радник голови уряду.

В свою чергу, голова Державної митної служби Максим Нефьодов повідомив, що проект Нової митниці передбачає відсутність черг, чисті туалети, безпеку на кордоні та інвестиції в інфраструктуру.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками
Показати ще

Планується, що вже наступного року почнеться переобладнання 16 об’єктв. З них в тому ж році завершать 12, решту здадуть в експлуатацію до 2022 року. Всі вони будуть обладнані ваговими комплексами.

На модернізацію трьох пунктів пропуску залучили міжнародні кошти, на решту в бюджет закладено 488 млн гривень.

Раніше радник прем’єр-міністра Юрій Голик повідомляв, що в уряді розробляються норми оцінки ефективності роботи обласних державних адміністрацій на їх керівників.