Відомий український гуморист, політик, а з нещодавнього часу і радник Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо зацікавився ситуацію з результатами досліджень в Україні, які сьогодні оприлюднили в мережі. У Сергія через це виникло декілька питань. Про це колишній шоумен написав на своїй сторінці у facebook.

У дописі Сивохо йдеться:

1. Всі, хто в темі, знають, що опитати face-to-face 1600 респондентів за структурованої анкети в домогосподарствах і не поспілкуватися потім з МДБ невизнаних республік неможливо.

2. Відповідно, або це опитування проводився дистанційно, що применшує його значимість, або він був узгоджений з представниками влади т. з. ЛДНР, а значить, відредагований в потрібному ключі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

3. І чому це дослідження з'явилося відразу після заяви "Голоси" про вихід з Мінська і "заморожування" непідконтрольних територій? Очевидно, що комусь дуже не хочеться миру і повернення українських територій. А у випадку з виходом з мінського процесу - виграє тільки Росія, яка зможе нарешті позбавитися від санкцій і продовжити більш активно займатися" "кинутими" Україною територіями.

Сергій Сивохо

Також Сивохо наголосив, що впевнений, що нічого у них не вийде! Мирний процес незворотній і сьогоднішнє розведення військ в Петровському цьому підтвердження.

Нагадаємо, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Як повідомляв Знай.uа "Україна – це країна можливостей!": найяскравіші вислови Зеленського на форумі в Маріуполі.

Знай.uа писав, Сивохо розповів, хто допоможе в реінтеграції Донбасу: "Безпосередньо з...".