Спікер Верховної ради Дмитро Разумков відтепер не є головою фракції "Слуга народ". Відповідне рішення ухвалили під час робочого з'їзду народні депутати. Про це пише "РБК".

Відзначимо, що ще у жовтні Дмитро Разумков підтвердив інформацію стосовно того, що подасть у відставку з поста голови партії "Слуга народу". Тоді він говорив, що не варто поєднувати роботу голови Верховної ради та керівника політичної партії.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Наразі ж Разумков склав свої повноваження. Щодо нового глави "Слуг народу", то поки нічого невідомою. Однак, раніше нардеп Давид Арахамія заявляв, що новим лідером партії можуть обрати першого заступника керівника фракції "СН" в Раді Олександра Корнієнко:

"У нас немає там ніяких сюрпризів. У нас більш-менш є безальтернативний кандидат Олександр Корнієнко. Думаю, що все його підтримають".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Разумков, Гончарук та інші "слуги народу" стали супергероями: кадри, варті коміксів.

Також Знай.uа писав, що депутати отримали зарплати за жовтень: стало відомо, скільки заробили народні обранці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Разумков з гучною заявою звернувся до ПАРЄ: "Україна незадоволена".