Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зробив гучне звернення щодо Володимира Зеленського. Так, він закликав провести імпічмент президента України. Відповідне відеозвернення політик виклав на власній Facebook-сторінці.

Відтак, Ляшко розкритикував доручення Зеленського щодо внесення Кабміном до Верховної Ради закону про вимоги та стандарти до новин. За його словами, така ініціатива є неконституційним наступом на свободу слова. І тому варто негайно ініціювати процедуру імпічменту президента за ці дії.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Я особисто вже дав доручення підготувати позов і ми негайно звернемося до суду, де оскаржимо неконституційний указ Зеленського. Я дуже сподіваюся, що в Україні знайдуться судді, якщо не в адміністративних, то в Верховному суді, які визнають неконституційним цей указ. І це буде підставою для початку процедури імпічменту президента" , – заявив лідер Радикальної партії.

Доручення Зеленського Кабміну розробити та внести на розгляд Верховної Ради законопроект про вимоги та стандарти новин - це неконституційний наступ на свободу слова і черговий крок до узурпації влади. Парламентська опозиція, якщо вона справді є, має негайно ініціювати початок процедури імпічмента. А я особисто звернуся до Верховного суду з позовом про визнання неконституційним указу Зеленського. Закликаю всіх об‘єднатися, щоб зупинити узурпатора, який веде Україну до капітуляції, хаосу і нового Майдану!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Олег Ляшко op Zaterdag 9 november 2019

Нагадаємо, Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто і коли зможе отримати заповітні "сотки".

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк застеріг українців не довіряти "розіграшів від Зеленського": що задумали шахраї.

Знай.uа писав, "Вистачить коронами мірятися": новий очільник Харківщини вплутався в жорстку перепалку з Кернесом.