Екснардеп від "БПП" Світлана Заліщук стала радником українського прем'єр-міністра Олексія Гончарука з питань зовнішньої політики. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Світлана Заліщук

"З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником прем'єр-міністра України з питань зовнішньої політики", - заявила Світлана.

До того ж, за словами Заліщук, в команді Гончарука вона буде відповідати за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів в тісній координації з Міністерством закордонних справ і віце-прем'єром Дмитром Кулебой.

"Моїми головними kpi будуть успішні контакти глави уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інститутами та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародного співробітництва України, допомога в залученні інвестицій, сприяння ефективному економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє і енергетичну безпеку", - додала Світлана.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скріншот, Facebook Світлана Заліщук

Скріншот, Facebook Світлана Заліщук

Нагадаємо, що політолог і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розмістив відеозвернення, в якому прокоментував нововведення уряду Гончарука щодо знання української мови.

Як повідомляв портал Знай.ua, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що незабаром в Україні розпочнеться масове будівництво шкіл і ремонт соціальних об'єктів.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Державної служби геології та надр Романа Опимаха.