Відтепер у фракції "Слуги народу" з'явилося три нових народні депутати. Прийняла партія до своїх лав "новеньких" під час політичного з'їзду, де й обрали відразу нового главу своєї політичної сили, пише "Страна".

Як відзначається, під час з'їзду політичної сили партія "Слуга народу", поповнилася трьома новобранцями: Максимом Бужанським, Олександром Дубинським та Антоном Поляковим.

Зауважимо, що це сталося відразу після того, як присутні проголосували за обрання нового голови партії - нардепа Олександра Корнієнко, адже, як відомо, Разумков відійшов від своїх справ. Тобто новоявлені "слуги" в голосуванні не брали участь. А Бужанський і взагалі був відсутній на з'їзді.

Разумкова, фото - Depo
Разумкова, фото - Depo

Нагадаємо, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко зробив гучне звернення щодо Володимира Зеленського. Так, він закликав провести імпічмент президента України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відтак, Ляшко розкритикував доручення Зеленського щодо внесення Кабміном до Верховної Ради закону про вимоги та стандарти до новин. За його словами, така ініціатива є неконституційним наступом на свободу слова. І тому варто негайно ініціювати процедуру імпічменту президента за ці дії.

Також Знай.ua писав, що очільник фракції президентської партії "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія напророкував, що нинішня Рада не "досидить" свою каденцію і завершить повноваження достроково.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Романенко пояснив, що не так із зустріччю Зеленського та "цигаркового гіганта": "Чому бідні? Бо дурні".