Юрій Романенко, відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач розповів у своєму телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show про "вологі мрії" наших патріотів життя в ОРДЛО.

"У вологих мріях наших патріотів життя в ОРДЛО виглядає приблизно так - мільйони українців стогнуть під ярмом Путіна і чекають не дочекаються, коли найсильніша армія Європи увірветься в Донецьк і Луганськ і при повному непротивлення Росії поставить український прапор скрізь", - йдеться у повідомленні.

І тут же, впевнений Романенко, мільйони українців почнуть діставати прапори, що таємно ховали в часи окупації і вийшовши на вулицю у вишиванках (які теж дружно ховали), почнуть співати гімн України.

"Тому соціологія, звичайно ж, фальшива. І треба терміново переплатити картинку зі Штірліцем, що веде допит і написати, що вибірка була не дотримана. Потім вранці встав і заспівавши гімн, вийти в обоссаный під'їзд, щоб потрапити в старий двір, де з ранку на лавочках киряют алконавти, пройти до своєї старої машині, що стояла на клумбі, і погойдуючись на ямах їхати на роботу, маневруючи між такими ж патріотами, які хвацько підрізаючи один одного, кожен мріяв про повернення ОРДЛО", - зазначив політичний оглядач.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Романенко, Youtube Yuriy Romanenko
Юрій Романенко, Youtube Yuriy Romanenko

І на завершення процитував слова із українського гімну "згинуть наші вороги, як роса на сонці".

Нагадаємо, раніше Романенко розкритикував "геніальні" ідеї Ткаченко: "Плодять собі ворогів у будь-яких сферах".

Також Знай.uа писав, що Романенко спрогнозував майбутнє України на 2020 рік: заробітчани, депозити та багато іншого.