Олександр Корнієнко, новообраний голова партії "Слуга народу", який обійняв посаду замість Дмитра Разумкова, розповів під час брифінгу, як буде змінюватися ідеологія партії "Слуга народу".

Олександр Корнієнко, liga.net
Олександр Корнієнко, liga.net

За даними журналістів УНН, під час брифінгу Корнієнко уточнив, що ідеологія партії "Слуга народу" лібертаріанська, однак вона буде доопрацьовуватися. Причиною цьому послужило те, що не всі депутати є прихильниками ліберальних ідей:

"Ідеологія у нас лібертаріанська...Чи буде вона змінюватися? Буде доопрацьовуватися. Адже ліберальні ідеї не всіма депутатами наразі підтримуються, тобто треба шукати, якісь компроміси, між ліберальними та соціалістичними..."

Корнієнко уточнює, що ідеологія партії в будь-якому випадку буде взаємопов'язана з тим, щоб у людини було більше можливостей управління країною. Корнієнко говорить, що "Слуга народу" прагне до народовладдя:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олександо Корнієнко, УП
Олександо Корнієнко, УП

"У нас людиноцентризм. Поки що якщо дивитися по нашим рішенням ми рухаємося до народовладдя, вбік збільшення можливостей для людей. Але є і консервативні моменти, пов’язані з тим що побудувати в Україні лібералізм одразу складно".

Нагадаємо, раніше новий глава "с*ксі" партії "Слуга народу" Корнієнко закликав "збуджувати": що відомо про наступника Разумкова.

Також Знай.uа писав, що "Я принципово не піду": Тищенко зі "Слуги народу" познущався над журналістами після цього питання.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Давид Арахамія напророкував розпуск Верховної Ради: "Найближчим часом".