Політичний експерт Руслан Бізяєв в інтерв'ю виданню Politeka висловив свою точку зору стосовно декількох важливих питань: Євромайдану і подій в Одесі 2 травня, майбутнього Володимира Зеленського як президента, ситуації на місцях та іншого.

Руслан Бізяєв, Youtube
Руслан Бізяєв, Youtube

Руслан Бізяєв також висловив свою точку зору про ситуацію у політичній сфері в Україні: "Система вибудувана за 28 років, вона витримала такі потрясіння, що вважає, що просто, як казав класик: "Я сидів за Олександра II Визволителя, Олександрі III Миротворця, Миколи II Кривавого, при більшовиках, переживу", ось так, приблизно, люди і думають. Це найголовніша проблема, яку дуже швидко вирішити, враховуючи, що кадрова лава запасних у Зеленського вкрай маленька".

Володимир Зеленський, 5 канал
Володимир Зеленський, 5 канал

"Він (Зеленський, - ред.) хоче зрозуміти, чому все-таки люди не перестають красти", - каже Бізяєв і згадує, як Зеленський робив кадрові чистки в складах в областях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На місцях нічого не змінилося по суті. Від Луганська до Львова ситуація залишається плюс-мінус епохи Петра Олексійовича. Тому на регіони чекають потрясіння - вже пішов процес заміни губернаторів", - акцентував Бізяєв необхідність зміни кадрових складів на місцях.

"Або Зеленський виконає ту програму, з якою він переміг, або стара система його просто з'їсть, і він перетвориться на Віктора Андрійовича Ющенка. Ви ж пам'ятаєте, з якими гаслами переміг (Ющенко - ред.), а що він почав робити після цього", - висловив свою точку зору політолог про те, що може статися з Володимиром Зеленським, президентом України, в майбутньому.

Детальніше ви можете послухати в інтерв'ю Руслана Бізяєва для видання Politeka:

Нагадаємо, раніше "Слуги народу" набрали нових нардепів: хто приєднався до скандальної "сім'ї" Зеленського.

Також Знай.uа писав, що перед з'їздом "Слуги народу" Зеленського сплив "темник" депутатів, розкажуть по написаному: фото документа.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський підписав указ про невідкладні реформи: приватизація, ринок землі та європейські стандарти.