Президент Володимир Зеленський не розуміє різниці між тим що можливо робити і тим, що потрібно робити. Його рейтинг стрімко падає і це ні до чого доброго не приведе.

Таку думку висловив політолог Юрій Романенко. Він зазначив, що високий рейтинг Зеленському забезпечував йому сильні позиції.

"Тому що рейтинг - це висока легітимність в очах народу, в очах еліти і в очах наших зовнішніх партнерів. Відповідно, коли ти починаєш втрачати рейтинг, ти стаєш слабшим", - зазначив політолог.

На думку Романенка, слідуючи цій логіці, Зеленський мав робити все для того, щоб підтримувати свій рейтинг на максимально високих позиціях. Та замість цього він почав "плодити ворогів".

"Замість цього ми побачили, як Зеленський почав плодити ворогів. Тому що, коли Гетьманцев б'є по ФОПам, колои "слуги народу" починають заявляти про те, що вони тут зібралися, щоб навести порядок на медійному ринку, тобто визначити інструкції, яким повиння бути новини, - все це до добра не приведе", - підкреслив політолог.

Романенко зауважує, що Зеленський не розуміє, на скільки тонка гра між тим, що можливо робити, і тим, що можна робити.

"Якщо мир можливий виключно на умовах Росії, то це не той мир, який нам потрібен.Тому що він принесе з собою таку політичну конструкцію, яка вб'є Україну", - зазначає Романенко.

Політолог вважає, що сьогодні головним для Зеленського є питання балансу між можливим і потрібним. Відповідь на це питання визначає кінцевий результат його президентства.

"Тому питання балансу між можливим і потрібним - це сьогодні ключове питання для президента Зеленського та влади. Тому, вони або зрозуміють це, або закінчать так само, як попередники", - уклав Романенко.

Нагадаємо, раніше Романенко розкритикував "геніальні" ідеї Ткаченко: "Плодять собі ворогів у будь-яких сферах".

Також Знай.uа писав, що Романенко спрогнозував майбутнє України на 2020 рік: заробітчани, депозити та багато іншого.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Романенко пояснив, що не так із зустріччю Зеленського та "цигаркового гіганта": "Чому бідні? Бо дурні".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще