Державний секретар США Майкл Помпео зробив гучне звернення. Відтак, він заявив, нинішня адміністрація США доклала чимало зусиль для підтримки України. А також надала зброю українським військовим та підтримала антикорупційні реформи. Про це політики розповів в інтерв'ю телеканалу WCSC-TV.

За його словами, він один із тих, хто був причетний до української політики, а також намагалися переконатися про зменшення корупції в країні.

Майк Помпео
Майк Помпео

"Я був одним до американської політики в Україні. Ми були дуже чіткими. Ми хотіли переконатися, що корупція, яка існувала в Україні дуже тривалий час, зменшилася, і президент Зеленський мав можливість це зробити", - заявив держсекретар США.

Окрім цього Помпео додав, що США забезпечили постачання оборонних систем в Україні, аби переконатися, що Путін не зможе завдавати шкоди Україні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Вони прийняли рішення надати ковдри. Ми дали їм справжню зброю, і вони могли воювати проти росіян. Я пишаюся тим, що зробила ця адміністрація в політиці щодо України", - підкреслив секретар США.

Нагадаємо, що Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський "обезголовив" сім районів Вінниччини.