Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до депутатів "Слуги народу" після голосування за скандальний земельний закон, який розглянули 13 листопада у першому читанні. Треба сказати, що голосування досить неоднозначно сприйняли в українському суспільстві. Так, багато людей прийшли до стін Верховної Ради і принесли туди труну з мертвої свинею в знак протесту.

Однак, схоже, президента Зеленського не тільки не засмутив цей закон, але ще й здорово порадував. Більше того, він навіть приходив у Раду і закликав депутатів проголосувати за зняття мораторію. А ввечері прямо з машини Володимир Зеленський записав відеозвернення до нардепів. "Привіт всім. Я хочу подякувати кожного нашого депутата від "Слуги народу". Сьогодні була дуже важка робота – ми сьогодні зробили, я навіть думаю, ми не уявляємо що, ви скасували дійсно економічне рабство. Кожен українець тепер стане власником своєї землі. І я думаю, що це буде обов'язково написано в підручниках історії, яких кожен із вас сьогодні став автором. Спасибі вам", - каже Зеленський на відео, але чомусь пошепки.

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретного розмови з Зеленським.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.