14 листопада, четвер, нардеп від фракції "Слуга народу" вагітна Ганна Скороход сказала, що уряд доклав руку до того, що її чоловіка незаконно затримали після того, як вона проголосувала у Верховній Раді. За словами Скороход, її думка щодо деяких законопроєктів не збіглася з думкою фракції, що стало причиною розбіжностей, як ми повідомляли раніше.

Ганна Скороход, УНІАН
Ганна Скороход, УНІАН

На слова Скороход відреагував Давид Арахамія, голова фракції "Слуга народу" під час засідання Ради і заявив, що Скороход неодноразово пропонувала колегам "грошову допомогу". Він також зазначив, що фракція не причетна до затримання чоловіка Ганни Скороход.

"Якщо ви зараз зайдете в Google і загуглите цивільного чоловіка пані Скороход - ви все зрозумієте. Ми, як політична партія до цього не має жодного стосунку. Але те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову допомогу - це є факт", - зазначив Арахамія.

Чоловік Ганни Скороход - Олексій Алякін. У минулому він був власником банку "Пушкіно" в Росії. У РФ правоохоронці звинувачують його в шахрайстві. За словами Алякіна, його не можуть екстрадувати, оскільки він служив у батальйоні "Айдар".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олексій Алякін, Цензор.нет
Олексій Алякін, Цензор.нет

Алякін також є одним з партнерів по бізнесу Павла Фукса.

Нагадаємо, раніше нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".

Також Знай.uа писав, що "слуга народу" пропонує диктаторські закони, українці не оцінять: санкції і повний контроль.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "слуга народу" Арахамія запропонував зарплату в 100 тисяч гривень: "Я порахував...".