Вагітна народна обраниця від фракції "Слуга народу" Анна Скороход звинуватила теперішню владу в репресіях. Відтак, вона заявила з трибуни, що може покинути фракцію в знак протесту проти авторитарних методів керівництва.

За її словами, вона практично нічого не може робити без власної волі, адже їй у партії фактично "затикають" рот. Також вона додала, що її чоловіка затримали після того, коли вона не захотіла проголосувати за відкриття ринку землі.

"За те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного із заступників Адміністрації президента мого чоловіка затримали незаконно. Підставою стали мої голосування в залі, відстоювання державної власності на ГТС, а також червона кнопка проти відкриття ринку землі", - сказала вагітна Скороход з трибуни парламенту.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

На таке відреагували і в самій фракції "Слуги народу". Відтак, їх голова Давид Арахамія, заявив, що партія до цього ніяк не причетна.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Називаймо речі своїми іменами. Якщо ви загуглите цивільного чоловіка пані Скороход, то все зрозумієте. Ми як політична партія не маємо до цього жодного стосунку. Але те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала гроші [за вирішення питання], то це факт", - сказав нардеп.

Зауважимо, що чоловік Скороход – є колишнім власником російського банку "Пушкіно" Олексій Алякін, і наразі його ще від 2016 року розшукує Міністерство внутрішніх справ РФ за підозрою в шахрайстві в особливо великому розмірі.

Нагадаємо, раніше "Обійми кнопкодавів": у мережу злили скандальні фото Литвиненка з "Слуги народу" і мажоритарника Ковальова.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський пошепки подякував слугам народу за скандальний закон: "Скасували рабство".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.