В українському парламенті пролунали заяви, що заробітна плата народного депутата України мала становити 100 тисяч гривень. Варто зазначити, що така пропозиція надійшла від голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

Арахамія переконаний, що у народних депутатів буде менше спокуси. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю, яке Арахамія дав одному з українських видань.

Давид Арахамія, 112 канал
Давид Арахамія, 112 канал

"Взагалі я вважаю, що зарплати депутатам треба піднімати. Вона повинна бути десь 100 000 грн на руки. Тоді зникне багато спокус. Зрозуміло, що ти ніколи не переб'єш корупційні групи впливу, але, принаймні, це гігієнічна міра", - заявив Давид Арахамія українським журналістам.

За його словами, він живе виключно за рахунок своїх заощаджень, а депутатську зарплату витрачає на благодійність.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Я для себе порахував, що політика за п'ять років каденції (якщо вони будуть) мені обійдеться в $750 000 моїх витрат. Після політики я повернуся в бізнес. Правда, я ще не вирішив який", - сказав нардеп.

Також Арахамія уточнив, що на даний момент у нього бізнесу немає.

Нагадаємо, "Дякую, Ілля!": пранкер Джокер вбрався Ківою після витівки нардепа в Раді, відео.

Як повідомляв Знай.uа слуги народу схвилювали заявою щодо Мінських угод: "Нам це вигідно".

Знай.uа писав, Арахамія заявив, що Україні необхідна зустріч з Путіним: "Потрібно перейти в інший формат".