Виявилося, що в Україні найвищу середню заробітню платню отримують не кияни, а маріупольці на Донеччині.

Про це повідомляє міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook.

Як свідчать дані Державної служби статистики за другий квартал 2019 року, Київ у рейтингу найвищих середніх зарплат займає друге місце, поступаючись Маріуполю:

зарплати українців
зарплати українців

"Де набільша середня зарплата? В Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, чи Маріуполі? Відповідь: у Маріуполі. На другому місці Київ, на третьому Дніпро. Харків і Одеса ділять 4 та 5 місця (майже однакові зарплати)". Тимофій Милованов

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Держстаті розповіли про середні зарплати в українських містах: Маріуполь - 17114 грн, Київ - 15561 грн, Дніпро - 10094 грн, Одеса - 9492 грн, Харків - 9221 грн.

Де набільша середня зарплата? В Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, чи Маріуполі? Відповідь: у Маріуполі. На другому місці Київ, на третьому Дніпро. Харків і Одеса ділять 4 та 5 місця (майже однакові зарплати)

Geplaatst door Тимофей Милованов op Woensdag 30 oktober 2019

Нагадаємо, що в Україні відзначають зростання заробітної плати. Про це повідомляється в даних Держслужби. Так, у вересні середній працівник отримав в порівнянні з серпнем на 150 гривень більше.

В порівнянні з вереснем 2018 року середня зарплата за рік зросла на 18,2%. Повідомляється, що інфляція за цей час 7,5%, тобто темпи приросту зарплат вище майже в 2,5 рази в порівнянні із зростанням цін.

Як повідомляв Знай. ua, економіст розклав по поличках держбюджету України 2020 року.

Також Знай. ua писав, що Україну заполонили фальшиві гривні.