Цими днями голова партії "Слуга народу" Давид Арахамія зізнався, як в його телефоні підписаний глава держави Володимир Зеленський. Сталося це після того, як журналісти самостійно зафільмували те, яке ж "прізвисько" носить президент України.

Відзначимо, що під час розгляду закону щодо земельну реформу для Давида Арахамії зателефонував сам президент України Володимир Зеленський. Після цього, глава "Слуги народу" передав власний телефон голові Верховної Ради Дмитру Разумкову. Саме в цей момент фотокореспонденти і спіймали кадр, на якому видно, як глава держави у "мобілці" нардепа підписаний "двома словами".

Арахамія і Разумков, фото - Вісті
Арахамія і Разумков, фото - Вісті

Пізніше Арахамія пояснив, що в його телефоні номер Зеленського записаний давно, задовго до того, як він став президентом.

"Це президент. Просто телефон. Ми познайомилися до того, як він став президентом. І було записано, ви знаєте, спочатку ім'я, а потім прізвище. Я як прізвище записав "Зе". І потім так і залишилося, хотів перейменувати давно. Але тепер я буду змушений це зробити", - підсумував глава фракції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".

Також Знай.uа писав, що "слуга народу" пропонує диктаторські закони, українці не оцінять: санкції і повний контроль.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "слуга народу" Арахамія запропонував зарплату в 100 тисяч гривень: "Я порахував...".