Ситуацію, що склалася навколо нардепа Ганни Скороход, прокоментував відомий український журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

В пості він зазначив, що ця ситуація: "Серйозний дзвіночок для "Слуг народу", бо виглядає це огидно". Романенко також нагадав про закон, згідно з яким збираються регулювати ЗМІ, і додав:

"Враховуючи, що вчора Ткаченко заявив про плани регулювати ЗМІ, то виглядає так, що вони хочуть реалізувати російські лекала. Тільки на виході отримають українські проблеми".

Скріншот поста, Facebook Юрія Романенка
Скріншот поста, Facebook Юрія Романенка

14 листопада, четвер, нардеп від фракції "Слуга народу" Ганна Скороход сказала, що уряд доклав руку до того, що її чоловіка незаконно затримали після того, як вона проголосувала у Верховній Раді. За словами Скороход, її думка щодо деяких законопроєктів не збіглася з думкою фракції, що послужило причиною розбіжностей.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Сьогодні за те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного із заступників адміністрації президента мого чоловіка затримали незаконно. Підставою стали мої голосування в залі, відстоювання державної власності на ГТС, а також червона кнопка проти відкриття ринку землі", - заявила Скороход в парламенті.

Нардеп додала, що розпорядилася Адміністрація Президента заступнику генпрокурора Владиславу Касько. Також Скороход пояснила, що її чоловіка правоохоронці затримали за запитом РФ, датованим 2017 роком.

Ганна Скороход, фото Ганна Стешенко
Ганна Скороход, фото Ганна Стешенко

Давид Арахамія, лідер фракції "Слуга народу", прокоментував заяву Скороход:

"Називаймо речі своїми іменами. Якщо ви загуглите цивільного чоловіка пані Скороход, то все зрозумієте. Ми як політична партія не маємо до цього ніякого відношення. Але те що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала гроші (за вирішення питання, - ред.), то це факт".

Скороход же стверджує, що їй: "Дзвонили з Офісу президента і казали, щоб я так не робила (не голосувала проти землі, - ред.)".

Однак, Ганна Скороход не збирається поки що покидати фракцію "Слуга народу".

Нагадаємо, раніше Романенко пояснив, чому Зеленський почав прибирати людей Богдана: "Стає дуже токсичним".

Також Знай.uа писав, що Романенко пройшовся по Коломойському і "дружбу" з Росією для Зеленського: "За бабло - що завгодно".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Слуга народу" пропонує диктаторські закони, українці не оцінять: санкції і повний контроль.