Український політолог і журналіст Юрій Романенко вирішив торкнутися важливої теми і прокоментував заяву Ігоря Коломойського щодо того, як США відвернулися від України. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі.

"Олігархи вони у нас такі. За бабло роблять все, що завгодно. Я досить скептично дивлюся в бік Коломойського, оскільки Ігор Валерійович – це чисто людина, яка заробляє гроші. Тому для нього поняття Україна, батьківщина – остільки-оскільки. І тому коли у нього виникли проблеми в штатах, то його лінія поведінки стала різко змінюватися. І, по всій видимості, він досяг компромісу з росіянами, які тепер використовують його для того, щоб досягти того, чого вони давно хотіли", - зазначає журналіст.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Романенко переконаний, що Коломойський грає під росіян. Тепер, на думку експерта, Зеленський стає перед вибором і вступає в конфлікт з інтересами Коломойського, "яким плювати на все", а президенту України потрібно вирішувати питання країни.

"Це і є один з головних питань і криз Володимира Зеленського: що він робитиме з Коломойським, який стає дуже швидко токсичним і на тлі гострих злободенних тем по землі і всьому іншому, стає тим чинником, який дуже швидко може підірвати ситуацію для Зеленського і для України", - пояснює він.

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Романенко наголосив, що ніколи не варто спокушатися олігархами і думати, що вони ніколи не будуть патріотами і їм плювати на всіх.

Нагадаємо, Романенко з'ясував, чому Укрзалізниця приречена на провал.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко пояснив, чому Зеленський почав прибирати людей Богдана.

Також Знай. ua писав, що Романенко назвав ключове питання для президента.