Політолог Юрій Романенко прокоментував останній виступ чинного президента Петра Порошенка на телебаченні, де він розповів про свої досягнення за 5 років "по-новому" та поділився планами щодо другого туру виборів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідну публікацію Романенко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Вчорашній ефір на ICTV - яскрава ілюстрація того, що у Порошенка і сам Порошенко так нічого і не зрозуміли. Весь спіч Порошенко в дусі "Я не така, я чекаю трамвая", "Не винувата я" будується на тому, що Зеленський є проблемою. І вони намагаються з ним діяти як з проблемою. Але реальна проблема в іншому - він не проблема, він просто інша епоха, де ви перетворилися на проблему, що заважає цій епосі підніматися і розширюватися. Проблема в тому, що Порошенко і вся ця гоп-компанія перетворилися на нафталін. Всі ці скрипучі Забужко, всі Яворівські та інші "письменники", всі ці "совість і честь нашої епохи", що скриплять про "моральність, сакральність, духовність" все це - просто смердючий нафталін", - вважає Романенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Політолог підкреслив, що цей "нафталін" заважає життя, він намагається забити всі пори країни своїми директивами, квотами, розподілом суспільних благ в конкретні кишені в дусі "це мені, і це мені, і це мені, це - теж мені, а ось це тобі".

"І ось все це, вся ця тупа брехня зі сльозами на очах, бездарна театральщина - все це прийшла пора злити в унітаз. Ви проблема, дорогі наші фальшиві патріоти-державники. Ваш час закінчився. І питання тільки як припинити цю агонію, якою ціною. Питання тільки-за ціною, що і вона і так вже величезна. Припиніть опір, підкорятиметеся духу часу. Ви оточені зі всіх боку зеленим кольором", - резюмував Романенко.

Вчерашний эфир на ICTV - яркая иллюстрация того, что у Порошенко и сам Порошенко так ничего и не поняли. Весь спич...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 8 april 2019

Українці активно коментують допис політологи та сходяться на тому, що країна не переживе іще 5 років "по-новому".

Нагадаємо, солдати збройних сил України звернулися до Петра Порошенка із закликом піти та чесно відповісти за свої діяння перед судом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно українців вразили борди, на яких зображено чинного президента України Петра Порошенка та Володимра Путіна. Представник штабу Порошенка Олег Медведєв пояснив, що вони хотіли цим показати.

Також Знай.ua писав про те, що прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков поспішив дати коментар про новий білборд українського президента Петра Порошенка, на якому написаний слоган "21 квітня. Вирішальний вибір".