15 листопада відбулося закрите засідання "Слуги народу". З рядів фракції виключили одразу двох народних обранців.

На засіданні президентської фракції було прийнято рішення виключити Ганну Скороход, а також ще одного нардепа — Антона Полякова.

Ганна Скороход, phm.gov.u
Ганна Скороход, phm.gov.u

Раніше голова президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціював виключення з партії народного депутата Анни Скороход. На його думку "немає ніякого сенсу знаходитися у фракції й не підтримувати жодного рішення фракції".

Зазначається, що інший виключений з рядів фракції нардеп Антон Поляков, хоча і не виступав відкрито з трибуни і ні в чому не звинувачував владу, проте також не голосував разом з більшістю і був у конфлікті з керівництвом фракції.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Антон Поляков, фото: Facebook
Антон Поляков, фото: Facebook

14 листопада, нардеп від фракції "Слуга народу" Ганна Скороход заявила, що уряд доклав руку до незаконного затримання її чоловіка одразу після голосування у Верховній Раді.

Нагадаємо, раніше Арахамія виганяє Скороход із фракції

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арахамія ошелешив зізнанням про вагітну депутатку Скороход

Також "Знай.ua" писав, що Романенко висловився про ситуацію зі Скороход