У п'ятницю члени фракції "Слуга народу" не з'явилися вчасно на свої робочі місця у парламенті. Таким чином депутати порушили регламент засідання.

Про це повідомила нардеп від фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко, опублікувавши відповідне відео з Верховної Ради.

"Вже давно має розпочатися робота парламенту. Всі фракції на роботі. Окрім слуг. Десь служать в іншому місці. Нагадаю, слуги прийняли безумний закон, що о 10 ранку має відбутим реєстрація шляхом натискання на кнопочку. Звели роль депутатів до кнопочки, ламаючи парламентаризм. Й бачимо, що ламаються самі", - йдеться у дописі Геращенко.

Верховна Рада, Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
Верховна Рада, Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України

Нардеп наголосила, що у сесійній залі парламенту зібралися усі франції, за винятком "Слуги народу".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На годиннику 10:08. Сьогодні має бути година запитань до уряду. Ми бачимо, що уряд у ложі, тут знаходиться фракція "Європейська Солідарність", фракція "Голос" - наші партнери. Там далі є "Батьківщина" й навіть "Опозиційна платформа — За життя" є. Немає тільки "слуг народу", - заявила Геращенко на відео.

Через відсутність членів фракції "Слуга народу" та їх керівництво у парламенті не почали свою роботу вчасно. Геращенко зазначила, що це грубе порушення регламенту.

"Ми бачимо, що турборежим ламається, "слуги" ламаються й намагаються зламати парламентаризм, наприймали дурних законів, а самі їх не виконують. Якщо ви запізнитеся на роботу, у вас будуть проблеми, тільки у "слуг" все буде добре, тому насправді їм нічого не загрожує. Вони ж слуги, тільки не зрозуміло, кому служать", - резюмувала Геращенко.

10.10. Вже давно має розпочатис робота парламенту. Всі фракції на роботі. Окрім слуг. Десь служать в іншому...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Vrijdag 15 november 2019

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як виглядає Зеленський в очах народу: "Його взяли за деякі місця".

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Арахамія зізнався, яке "прізвисько" носить Зеленський у його телефоні: "Підписав двома словами".