Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що олігарх Ігор Коломойський у своїх інтерв’ю, закликаючи дружити з Росією, говорить не від імені держави.

Про це Мендель написала написала речниця у Facebook.
Речниця президента наголосила, що Ігор Коломойський не є представником влади і тому не має ніяких повноважень говорити будь-що від імені України та Офісу президента.

"Ігор Коломойський не є представником влади та команди Володимира Зеленського, він не має повноважень говорити щось від імені України або Офісу Президента, з ним не обговорюються позиції щодо вирішення державних справ", - заявила Мендель.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Ігор Коломойський не є представником влади та команди Володимир Зеленський, він не має повноважень говорити щось від...

Geplaatst door Iuliia Mendel op Vrijdag 15 november 2019

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський, якого часто згадують як "близького до президента Зеленського", зробив дуже гучну заяву. Так, Коломойський заявив американським журналістам, що Україні необхідно переорієнтувати політику в бік Російської Федерації та відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

На його думку, потрібно всього "п’ять, десять років, і кров буде забутою", маючи на увазі розв'язануРосією війну на Донбасі та окупацію Криму.

"Росія залюбки візьме нас у новий Варшавський договір", – заявив бізнесмен.
Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Романенко прокоментував заяву Коломойського щодо того, що США відвернулися від України.

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще