Президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори з французьким президентом Еммануелем Макроном. Про це повідомили в телеграм-каналі Офісу президента, і пообіцяли пізніше надати деталі. Нагадаємо, зустріч у "нормандському форматі" Зеленського з Макроном, а також з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Російської Федерації Володимиром Путіним запланована на 9 грудня.

Варто відзначити, що "нормандська" зустріч чотирьох лідерів буде проходити в Парижі. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на канцелярію президента Франції. А минулого місяця Макрон заявив про готовність до саміту в нормандському форматі. Він також висловив сподівання на досягнення на ньому відчутних результатів.

Володимир Зеленський і Еммануель Макрон, Нова газета
Володимир Зеленський і Еммануель Макрон, Нова газета

Нагадаємо, Меркель не допоможе Україні на зустрічі в "нормандському форматі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Арахамія заявив, що Україні необхідна зустріч з Путіним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Макрон назвав українців "бандами".