Випадки, коли в Раді депутати займалася не робочими питаннями, з'являються знову і знову. 18 листопада під час засідання Верховної Ради, журналісти помітили одну з народних депутатів від фракції "Слуга народу" зовсім не за роботою. Натомість 43-річна нардеп Лада Булах займалася пошуком нового одягу.

Лада Булах, Страна
Лада Булах, Страна

Булах навіть не звернула увагу на те, що її знімають камери. На фото журналістів добре видно, що у своєму телефоні вона займається пошуком одягу - розглядає різні кофти. Журналісти з'ясували, що сайт, на якому Булах шукала обновки, це бренд Reserved, що належить польській компанії.

Лада Булах, Страна
Лада Булах, Страна

На сайті бренду можна придбати найрізноманітніший одяг: від зимових курток до аксесуарів, є чоловіча, жіноча, підліткова і дитяча одежа. Що цікаво, речі в Reserved належать зовсім не до люксового сегмента. У середньому штани або кофта коштуватимуть до 1 тис. гривень. А той светр, який розглядала Булах, коштує 649 гривень.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот, Reserved
Скріншот, Reserved


У Києві є магазини цього бренду.

Нагадаємо, раніше Богдан "закинув вудочку" українській красуні й втрапив у халепу: "Одружений чи за дівчатами бігає?".

Також Знай.uа писав, що рішення прийнято! У Зеленського вибрали покарання для потрапившого у с*кс-скандал Яременко.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ляшко викликають на допит через бійку з Герусом: що загрожує радикалу.