Політолог Микола Давидюк проаналізував закон про відкриття ринку землі в Україні та боротьбу між президентом України Володимиром Зеленським та олігархом Ігорем Коломойським.

Відповідне відео він опублікував на власному каналі у YouTube.

"Велика кількість аналітиків говорила, що Зеленський не зможе без Коломойського протягнути цей закон. Ставили ставки, що закон буде провалений. Водночас Зеленський відверто давив на фракцію, деякі депутати відверто жаліються, що на них тиснули, що їх мотивували по-різному, тому в парламенті назбирали для першого читання 240 голосів", - заявив Давидюк.

Верховна Рада, Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
Верховна Рада, Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Політолог також пройшовся по виборам мера Києва. За його словами, український олігарх Ігор Коломойський хотів би бачити на цій посаді колишнього гендиректора каналу 1+1 Олександра Ткаченка. Однак помічник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак провів таємні переговори й досягнув певних домовленостей з чинним мером столиці Віталієм Кличком.

"Кличко зробив більш цікаву пропозицію, за даними інсайдерів. Він був готовий віддати всі потоки, усіх заступників, тільки б самому залишитися на посаді", - відзначив Давидюк.

Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua
Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua

Політолог стверджує, що боротьба між Зеленським та Коломойським буде продовжуватися й надалі, поки вони не дійдуть до спільних домовленостей.

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Трамп в пориві гніву накинувся на кращого друга України: "Скрізь погано...".