Цими днями до комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки увійшов скандальний депутат-мажоритарник Руслан Требушкін. Про це йдеться в ухваленому парламентом проєкті постанови №2394, пише Обозреватель.

Як відзначається, Требушкін висувався на виборах по 50-му округу Донецької області. А наразі у Верховній Раді він не входить не до однієї із партій, але є членом групи з міжпарламентських зв'язків зі США.

Проєкт постанови №2394
Проєкт постанови №2394

Зауважимо, народний обранець є досить скандальним. Відтак, раніше Требушкін був соратником експрезидента України Віктора Януковича та був членом "Партії регіонів". Пізніше нардеп втрапив у гучний скандал: згадуючи анексію Криму, він казав, що "вдячний Путіну за те, що він зробив".

Вже після того, коли Янукович лишив крісло глави держави, Требушкін "перевзувся" та став патріотом України

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, "Слуга народу" Булах пішла по стопах Яременка та Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепам компенсували мільйонні суми на житло.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ навідалися з обшуком до керівництва одного з департаментів Харківської міськради.